HEM REBUSAR LEDARTAVLA HISTORIK

Välkommen till Pannrummet

Välkommen till Pannrummet. Jag kallar det Pannrummet av två anledningar:

Mitt namn är Björn Andersson och till vardags arbetar jag som so-lärare och läromedelsutvecklare vid Kunskapsskolan. Tidigare i mitt liv har jag även åkt en hel del rebusrallyn vid Värmlands nation i Uppsala. Den här tjänsten är en kombination av lärar- och rallypassionen.

Den här sajten är skapad bara för att jag tycker att det är roligt. Men skulle den växa och bli större så skulle jag bara bli glad.

Jag har här skapat en rad frågor, gåtor, problem m.m. där du går vidare genom att svara korrekt på varje utmaning. Jag kallar alla utmaningar för rebusar av gammal rebusrallytradition.

Du behöver registrera ett konto för att kunna använda tjänsten. Detta på grund av att jag annars inte kan spara dina framgångar. Fyll i dina uppgifter för att logga in eller skapa ett konto här nedan.

Lite GDPR: De uppgifter jag sparar om dig är användarnamn, lösenord (krypterat), vilken nivå du kommit till, hur många poäng du fått samt ditt ip-nummer. Ip-numret spar jag under en kortare tid i och med att jag haft lite problem med folk som vill hacka sajten. I skrivande stund finns inget möjlighet för dig att radera ditt konto. Men kontakta mig så kan jag radera. Adressuppgifter hittar du när du är inloggad.

Lycka till!
/Björn Andersson

Fyll i dina uppgifter för att logga in.

Har du inget konto? Skaffa ett nu.

Har du glömt ditt lösenord? (Funktion inte klar än.) Nollställ lösenord.