Andra världskriget på is

Jaha. Nu har vi kört LHC i går och i morgon tänkte jag försöka komma bortom första världskriget. Då dyker det här upp: DN skriver att ryssarna flugit två bombplan till Venezuela. Det är ett alldeles för lockande bete för att motstå. Ungarna får nog lära sig begrepp som det kalla kriget, Kubakrisen och Hugo Chávez i morgon. Imperialismen har vi precis kört så det finns lite att knyta ihop med. Provet jag tänkte ha från imperialism till andra världskriget  vecka 43 börjar ligga lite risigt till. Nåja. Det finns fortfarande tid för en snygg räddning.

Sponsrade länkar

Krigen under kalla kriget av Gunnar Åselius hos bokus.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.