Jobb som ger bra lön

Jag har tidigare skrivit om att samhället genom media sprider falska förhoppningar om livet efter skolan. Skolk är ett problem (Juniper.bultsax.se) Många elever drömmer om att kunna jobba som artist eller skådespelare efter avslutad skolgång. Ganska ofta hör jag också talas om mer eller mindre seriösa planer på att bli yrkeskriminell.

Det är därför viktigt att erbjuda motbilder. E24.se publicerar idag en lista över de utbildningar som ger bäst betalt. Skriv ut och visa eleverna, så kan de sen drömma om vad de ska göra med alla pengar efter examen.

Utbildningarna som ger högst lön (E24.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.