Om…

Det jag skriver om

Jag som skriver heter Björn Andersson, och jobbar som lärare på en högstadieskola någonstans i Sverige. Bloggen började som ett ställde där jag skrev ner lite råd till lärare som är nya i yrket. Fokuset har vandrat över året och jag behåller den som en tidskapsel över de tankar jag haft under åren.

Jag skriver om det som intresserar mig vilket bland annat innefattar nätsnideri, det vill säga allt som har med kommunikation och internet att göra.

För närvarande handlar mitt intresse mycket om AI som verktyg, framåtblickande funderingar, digitala extrahjärnor (second brain) och att organisera kunskap.

Om reklam

Jag använder mig stundtals av reklam på sidan. Jag vill inte lura på någon något, men blir å andra sidan också uppmuntrad att skriva mer om jag får in några korvören på den. Du finner reklamen till höger under Annonser och även under de artiklar jag skrivit under rubriken Sponsrade länkar.

För närvarande är annonserna avstängda, för jag får inte till det med tillräckligt seriösa annonser.

Om sanning

Är allt jag skriver sant? Nej, det är det inte. Jag väljer att ändra på skeenden och detaljer i det beskrivna för att undvika att skolor och elever ska kunna bli identifierade. Men det som är sant är tankegångar, idéer och de tillvägagångsätt och metoder jag använder mig av i undervisningen, dess reslutat samt elevernas respons. Tro inte på vad jag skriver, men vartenda ord är sant.

Vad gör människorna i sidhuvudet?

Tja? De pekar. De tittar åt olika håll. Bilden är snygg. Det är mina barn. Jag gillar dom. Jag är stolt över dom.

Sociala medier då?

Jag finns på Mastodon. Jag har lämnat Twitter. Jag finns på Facebook, men där umgås jag mest med de närmast sörjande. Har du hamnat här och vill prata med mig så är det nog Mastodon du ska vända dig till: @boma

Skaffa konto på min instans på Mastodon på Mastodon.nu här.

Mastodon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.