Spore

Det har varit mycket snack i klassrummen om wow de senaste åren. Eleverna har snackat och lärarna har spelat oförstående trots att många själva sätter sig framför datorn och dödar troll i samma spel om kvällarna. Mången skoltimme har förödats på grund av nattligt spel.

Risken är nu att ett nytt, lika beroendeframkallande, spel är på väg ut på marknaden. Jag syftar på datorspelet Spore. Du är utsedd att föra ditt lilla urdjur genom historien för att på sikt utveckla civilisationer och erövra galaxer. Kanske ett ypperligt tillfälle att prata evolution i skolan?

Sponsrade länkar

Böcker om World of Warcraft hos bokus.com

New Game Om unga och datorspel hos bokus.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.