Veckan som gått

Mina tankar har inte fastnat så mycket på denna blogg som de brukar denna vecka. Lektionerna löper på med ordinär brukspedagogik, eleverna arbetar och beter sig som elever ska. Mitt största bekymmer denna vecka har varit hur jag ska kunna gestalta Sveriges historia från Vikingatid till 1800-tal. Jag var inne på tanken att digitalisera proceduren, som du har kunnat läsa om tidigare. Men det hela slutade med en lång linjal och ett mycket långt papper. Det analoga är ibland det bästa.

Så vad ska jag skriva om? Jag tänkte ändra lite inriktning på bloggen, i alla fall om fredagar. Jag tänkte permanenta Veckans fredagsplatta. Det har inte så mycket med pedagogik att göra. Men det är kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.